gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Černelavci vam želimo mirne in v objemu najbližjih preživete praznike. Prihajajoče leto naj bo polno veselja, lepih ter varno preživetih trenutkov. Na pomoč!

Spoštovani
krajani KS Černelavci in simpatizerji PGD Černelavci

Koledar za leto 2022 ste tudi letos našli pred vrati, saj veste, da zaradi vaše in naše varnosti. Življenje nam še vedno kroji novi koronavirus, ki nas omejuje tudi pri tradicionalnem raznosu koledarjev, a kljub temu nikakor nismo pozabili na vas, naše krajane in simpatizerje.

Letos sicer nismo uresničili načrtov za tekmovanja in različne priprave, smo pa kljub temu opravili nekaj večjih intervencij in pomagali tistim, ki so to v nevarnosti potrebovali. Tako bomo vsaj s koledarjem povezani v teh nenavadnih časih.

Veseli bomo prostovoljnih prispevkov, nakažete nam jih lahko s priloženim obrazcem UPN, če neradi čakate pri poštnih okencih ali te možnosti nimate, lahko prostovoljni prispevek vložite v priloženo kuverto in osebno dostavite v hišni nabiralnik predsednice PGD Černelavci Ingrid Lončar, Jurčičeva ulica 6, Černelavci. Na kuverto, prosim, napišite ime, priimek in naslov.

Vsi prispevki bodo evidentirani v nabiralnih polah, ki so registrirane in overjene na upravni enoti Murska Sobota.

Če se še niste odločili za donacijo do 1 odstotka vaše dohodnine, lahko to prispevate našemu prostovoljnemu društvu. Za to humanitarno gesto lahko pokličete tajnika Borisa Lončarja, telefonska številka 041 339 435.

Hvala za vaše prispevke in bodite zdravi!

Prostovoljno gasilsko društvo Černelavci vam želi vesele božične praznike in srečno novo leto 2022!

Z gasilskim pozdravom NA POMOČ!


PGD Černelavci